GRILA DE PARDOSEALA SCHAKO, model BDA

Domenii de aplicatie:
Inslalarea acestui tip de difuzoare, cu montaj in pardoseala, se recomanda cu precadere in camerele foarte mari, cum ar fi sali de teatre, cinematografe, sali de lectura,etc.

Functii:
Difuzoarele de tip vartej cu montaj in pardoseala, sunt pre-proiectate pentru instalarea in pardoseli duble. Discul vartej produce un jet de aer stabil ce permite o inductie mare. Acesta reduce viteza jetului si a diferentei de temperatura. Criteriul de confort este respectat. Aditional, contine si o cutie de colectare a mizeriei ce faciliteaza curatarea instalatiei.In plus, fluxul de aer din difuzor poate fi setat prin intermediul cutiei incastrate in pardoseala, a carei inaltime este reglabila
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.