GRILA DE PERETE SCHAKO, model WDA

Domenii de aplicare:
Se aplica in sali mari, teatre, sali de concert, etc. Potrivit pentru montaj pe perete sau tavan. Poate fi folosit pentru racire pana la Dt=-14K si pentru incalzire pana la Dt=+25K.

Functii:
Designul conic permite viteze mari de iesire a aerului cu nivele scazute de zgomot. In acest fel aerul patrunde adanc atat la incalzire cat si la racire. In cazul in care lungimea jetului este scurtat, de exemplu in cazul in care instalarea se face in tavan si orientarea fluxului de aer este verticala, poate fi instalat un disc vartej la ventilator in fluxul de aer si sa creasca inductia, reducandu-se astfel viteza jetului de aer si diferenta de temperatura.
Pentru instalarea pe perete, duzele pot fi mutate manual sau cu motor, cu ajutorul unor rame pivotante printr-un unghi de 20-28˚.
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.