GRILA DE TAVAN SCHAKO, model ALPETY-HKL

Domenii de aplicare:
Diferite modele de panou, lamele de racire pe tavan si absorbanti de racire pentru montarea in zone de agrement cum ar fi birouri, centre comerciale, restaurante, cinematografe sau camere curate cu unitati de aer conditionat de tipul aer-apa. In combinatie cu metalul clientului sau placi de gipscarton, elementele de racire din tavan pot fi construite ca o suprafata larga in plafon sau in combinație cu sistemele de plafoane suspendate.

Functii:
Plafoanele de racire sunt sisteme de radiatie legate la apa, cu beneficiul de racire continua, costurile transportului de energie scazute si un grad ridicat de satisfactie.
Cu toate acestea, trebuiesc luate masuri pentru a se asigura ca sistemele de racire de plafon sunt sustinute de un sistem suplimentar de ventilatie mecanica si in unele cazuri, de aer conditionat. Plafoanele de racire asigura racirea camerei prin convectie si radiatie.
Aerul din zona tavanului este racit și coboara în zona ocupata, ca urmare a densitatii sale
ridicate. Cu toate acestea, aerul incalzit de sursele de caldura ale camerei creste, creand astfel o mișcare de rulare in camera, cu viteze de curgere foarte scazute. In plus, plafonul de racire emite puterea de racire a suprafetelor inconjuratoare in zona de radiatie. De indata ce radiatia ajunge la una din suprafetele inconjuratoare, energia radianta este absorbita de suprafata inconjuratoare, indiferent de temperatura aerului din camera.
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.