AER CONDITIONAT DAIKIN FLEXI 18000 BTU/h (cod: FLXS50B+RXS50K)

UNITATE AER CONDITIONAT TIP FLEXI PROFESSIONAL (incalzire)
- Aparatele de aer conditionat se pot monta fie pe plafon, fie in partea inferioara a peretelui. Inaltimea sa redusa permite sa fie amplasata sub fereastra
- Functia � La plecare de acasa � economiseste energia pe durata absentei
- Modul de Noapte economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii in timpul noptii
- Modul Putere maxima poate fi selectat pentru incalzire sau racire rapida
- Functia Foarte Silentios: nivelul presiunii sonore este sub 28dBA
- Functionarea silentioasa a unitatii de aer conditionat interioare/exterioare: tasta �silent� (silentios) de la telecomanda descreste cu 3 dB(A) nivelul sunetului in timpul functionarii unitatii de aer conditionat interioare si/sau exterioare
- Modul Silentios de noapte reduce automat cu 3 dB(A) zgomotul din timpul functionarii pe durata noptii a unitatii exterioare (unitatii exterioare multi, numai in modul racire)
- Filtru de purificare a aerului cu functie fotocatalitica de deodorizare: dezodorizeaza aerul, descompune mirosurile de tutun si de animale de companie, indeparteaza praful menajer si polenul, dezactiveaza bacteriile si virusurile.
- Functia de autobaleiere verticala deplaseaza fantele de refulare in sus si in jos pentru o distribuire eficienta a aerului in camera.
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.