AER CONDITIONAT DAIKIN NEXURA 12000 BTU/h (cod: FVXG35K+RXG35K)

Asa cum era de asteptat, Daikin continua traditia inovatiei in tehnologia sistemelor de climatizare si aduce un nou sistem revolutionar de incalzire/racire/purificare aer: Nexura
Cu un design alb, elegant, Daikin Nexura se integreaza perfect in orice incapere si uimeste cu o functie inedita: panoul frontal se incalzeste si difuzeaza caldura in jur ca un radiator traditional, permitand asfel si o focalizare a caldurii pentru acele zile in care veniti frigurosi de afara si nu doriti nimic altceva decat sa va incalziti cat mai rapid. Aceasta functie este activata de un singur buton: -Radiant-. Asadar, sub un exterior elegant, cu linii fluide, Nexura, ascunde o tehnologie complexa care va aduce confortul in cea mai performanta forma: utilizare facila si eficienta energetica.
-grad foarte scazut de zgomot emis. Acesta ajunge pana la maxim 22dB(A) in modul de racire si 19dB(A) in modul de incalzire radiant. Comparativ, o camera cu zgomot redus are un nivel mediu de zgomot:40dB(A).
-Filtru din apatit fotocatalitic de titaniu opreste particulele microscopice de praf, absoarbe bacteriile si virusurile si chiar descompune mirosurile neplacute.
-functionare fluida-pentru a asigura o temperatura uniforma in intreaga incapere, Nexura detine un sistem de leagan vertical care distribuie aerul in intreaga incapere.
-modul Nocturn-prin modul de functionare nocturna, previne supraincalzirea sau racirea extrema. Daca este pornit timer-ul, unitatea va seta automat temperatura cu 2 grade Celsius mai scazuta cand incalzeste si cu 0,5 grade Celsius mai ridicata in modul de racire. Sistemul previne schimbarile bruste de temperatura din timpul noptii, asigurand astfel conditiile pentru un somn linistit.
-modul Econo-reduce consumul de electricitate si previne supraincarcarea sistemului de electricitate cand alte electronice sunt in functiune. Activand acest mod, se obtine o reducere a consumului de electricitate cu aproximativ 30% in timpul pornirii.
-modul Silentios- multumita fluxului de aer redus, tot ce veti simti va fi o atmosfera calduroasa sau racoroasa care va invaluie fara zgomot, fara curenti de aer puternici. Nivelul de zgomot produs de aparat in timpul functionarii variaza intre 22dBA si 19dBA (media de zgomot ambiental intr-o incapere cu zgomot redus se apropie de 40dB(A).
-Eficienta energetica-datorita tehnologiei inverter, care permite aparatului sa foloseasca doar atata energie cat este necesar pentru a asigura temperatura dorita, Nexura va economisi cu pana la 30% consumul de electricitate fata de aparatele similare fara tehnologie inverter. De asemenea, cand functioneaza pentru a incalzi, Nexura foloseste aerul, o resursa regenerabila, fiind astfel mult mai eficient decat aparatele care folosesc carburanti fosili. Astfel unitatea atinge coeficientul 4 de performanta energetica (COP). Ceea ce inseamna ca sistemul produce aproximativ 4Kw pentru incalzire sau racire pentru fiecare 1Kw de electricitate utilizat, astfel rata sa de eficienta ajunge pana la 400%!
-Prietenos cu mediul-deoarece foloseste o resursa regenerabila, aerul, Nexura ajuta la protejarea mediului prin scaderea emisiilor de CO2 inevitabile in folosirea sistemelor alimentate de carburanti fosili.
-Configurabilitate ridicata-Nexura poate fi incastrat in perete, fixat pe perete sau asezat pe pardoseala. De asemenea, sistemul poate deservi o singura incapere sau in aplicatii multiple cu un maxim de noua unitati interioare legate de o singura unitate exterioara.
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.