PURIFICATOR DE AER URURU (cod: MCK75J)

UMIDIFICAREA SI PURIFICAREA AERULUI INTR-UN SINGUR APARAT
Exista multe substante in aerul pe care il respirati, precum alergeni, bacterii si fum de tutun, care va produc probleme de sanatate. Mai presus de toate, aerul uscat este in mod special o problema majora pe durata iernii. Purificatorul de aer Daikin Ururu umezeste aerul din interiorul locuintei si elimina efectul de aer uscat. Din cand in cand, umpleti rezervorul de 4litri si aparatul va umezi aerul intr-o incapere, avand un volum maxim de 600 ml/h.
Aceasta functie utila si inovativa rezulta din incorporarea unui rezervor de apa suplu in combinatie cu o roata de apa si un filtru de vaporizare.
Umidificare gratie rezervorului suplu de apa
Purificare a aerului
FUNCTIA DE UMIDIFICARE: MODALITATI DE FUNCTIONARE
Apa din rezervor intra in tava in care se afla roata de apa care, ridicand apa pe masura ce se roteste, o lasa sa intre in filtru.
Aerul, parcurgand elementul de umidificare, preia umiditatea, pe care o introduce apoi in incapere.
De asemenea, purificatorul de aer Daikin Ururu elimina eficient alergenii (de ex. polen, acarieni, praf etc.), bacteriile si virusii. In plus, purificatorul are o eficienta ridicata la dezodorizare; acesta elimina eficient fumul de tutun in timp ce descompune alte mirosuri. Aparatul colecteaza repede particule si le distruge imediat. Functionarea sa silentioasa face ca purificatorul sa fie ideal pentru noptile linistite. Unitatea include sapte filtre curate (unul pentru utilizare imediata si sase de schimb).
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.