UNITATE INTERIOARA DAIKIN EMURA 12000 BTU/h (cod: FTXG35JW)

Noua unitate de aer conditionat de perete Daikin Emura realizata de Daikin este o imbinare remarcabila de design conventional si tehnologie desavarsita. Este proiectata sa fie montata pe partea superioara a peretelui, pentru o distributie optima a aerului si o functionare extrem de silentioasa. Pentru acest model, Daikin a primit distinctia � Good Design Award� in Japonia.
-Schimbator de caldura cu aripioare de inalta eficienta
-Ventilator compact cu debit incrucisat
-Configuratia ventilatorului a fost optimizata pentru functionare silentioasa si debit de aer puternic, iar diametrul acestuia a fost redus cu 20% comparativ cu modelele conventionale.
-Daikin a imbunatatit si mai mult eficienta energetica. In acelasi timp, a realizat economii substantiale de energie in comparatie cu modelele conventionale prin atingerea unor valori de varf din industrie: EER = 4,03 si COP = 4,15.
Aceste valori superioare sunt obtinute prin urmatoarele 3 tehnologii:
- Control prin inverter PAM
- Motor cu reluctanta + ventilator cu inverter DC
- Unitati eficiente din punct de vedere energetic: gama completa de modele de clasa energetica A
-Modul COMFORT AIRFLOW (flux de aer confort)- Fluxul de aer va fi indreptat in sus in timpul modului COOL si in jos in timpul modului HEAT, asigurand un curent confortabil vant care nu va sufla direct spre oameni.
-Modul INTELLIGENT EYE-este senzorul de infrarosu care detecteaza miscarea oamenilor si astfel reduce consumul de energie din camerele neocupate.
- Functionarea silentioasa a unitatii interioare : tasta �silent� (silentios) de la telecomanda descreste cu 3 dB(A) nivelul sunetului in timpul functionarii unitatii interioare.
- Modul ECONO - functie care permite o exploatare eficienta prin limitarea valorii consumului maxim de energie
-Modul OFF TIMER (decuplare temporizator) -functii de temporizare utile pentru pornirea si oprirea automata a instalatiei de aer conditionat noaptea sau dimineata.
- Modul POWERFUL (puternic)- poate fi selectat pentru incalzire sau racire rapida
-Modul WEEKLY TIMER (temporizator saptamanal)- Pot fi salvate pana la 4 reglaje de temporizator pentru fiecare zi a saptamanii, conform modului de viata al familiei
- Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea aerului absoarbe particulele microscopice, descompune mirosurile si poate chiar dezactiva bacteriile si virusii.
Cere oferta si
Comanda de la Sursa9
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.