www.sursadeclima.ro este proprietate a SC SURSA 9 SRL.

SC SURSA 9 SRL are Codul Unic de înregistrare: RO 19229383 și Nr. de ordine în registrul comerțului J12/3992/2006.

Accesând site-ul www.sursadeclima.ro (în continuare "Site") sunteți de acord cu următorii termeni și condiții.
Daca nu sunteți de acord cu următorii termeni și condiții, nu aveți dreptul de a utiliza acest site.

Comanda dumneavoastră reprezintă acceptul termenilor și condițiilor de comercializare a produselor noastre și, de aceea, vă rugăm să citiți cu atenție ceea ce urmează.

în cazul în care aveți vreo nelămurire legată de produsele noastre sau de modalitățile de plată, de livrare și de comandă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: clima@sursa9.ro sau la mobil: 0766 296 780.

SURSA 9 își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă.

Accesând pagina "Termeni si conditii" puteți citi intotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Intregul conținut al site-ului este proprietate a SURSA 9 și a furnizorilor săi, și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea, fără acordul SURSA 9, a oricăror elemente din site se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparație sau analiză în vreun fel.

Fotografiile și datele sunt folosite cu acordul furnizorilor, fie direct, fie prin reprezentanții săi din Romania.

SC SURSA 9 SRL nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.

Prețurile, ofertele, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fară o notificare prealabilă.

Ofertele și prețurile publicate pe sait sunt valabile în limita stocului.

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 2 ore și maxim 60 de zile calendaristice, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (termen de livrare, modalitate de livrare, prețuri, etc.).

SC SURSA 9 SRL își rezervă dreptul de a livrara produsele numai după confirmarea plății, integrale, în contul SC SURSA 9 SRL.

Toate produsele sunt însoțite de factură și certificat de garanție.

Perioada de garanție, pentru toate produsele, este de 24 de luni de la data vânzării.

Pentru a beneficia de garanție, consumatorul are obligația de a prezenta certificatul de garanție și factura la întocmirea reclamației privitoare la defectarea produsului.

Pentru a beneficia de garanție, consumatorul are obligația de a respecta instrucțiunile de instalare și instrucțiunile de utilizare atașate și de a nu permite intervenții asupra produsului din partea altor persoane.

Pe parcursul perioadei de garanție, SURSA 9 va repara sau înlocui produsul, după caz.

Orice intervenție în perioada garanției se va efectua la sediul SC SURSA 9 SRL din Cluj-Napoca.

Toate costurile de transport, de la consumator la sediul SC SURSA 9 SRL și de la sediul SC SURSA 9 SRL la consumator, în cazul în care sunt necesare intervenții în perioada de garanție, vor fi suportate de consumator.

Toate costurile cu privire la montajul și demontajul produselor, în cazul în care sunt necesare intervenții în perioada de garanție, vor fi suportate de consumator.

Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției.

Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanție.

Garanția produselor nu acoperă lipsa unui accesoriu sau vreunei părți a produsului constatată după achiziționarea acestuia.

Garanția nu se acordă dacă seria produsului a fost ștearsă, modificată sau este ilizibilă.

Sunt excluse din garanție părtile avariate din cauze independente de producător, respectiv:

  • instalarea incorectă, executată de personal neautorizat, neconformă cu instrucțiunile producătorului sau în afara legilor și normativelor în vigoare;
  • nereguli ale instalațiilor electrice, de alimentare;
  • coroziuni cauzate de condens;
  • intervenția personalului neautorizat asupra echipamentului sau accesoriilor acestuia.
în anumite situații produsele pot fi returnate, cu condiția integrității acestora (lipsă zgârieturi, crăpături, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integrității și prezentei tuturor ambalajelor, integrității și prezenței tuturor accesoriilor, dar nu mai târziu de 10 zile lucrătoare de la data primirii produselor.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 29 de zile de la data depuneri actelor necesare la sediul nostru.

Cererile de returnare se depun la sediul nostru din Str. Zorilor 33, Ap. 19, Cluj – Napoca, jud. Cluj.
Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului și ale persoanei, sau firmei, care l-a achiziționat.
Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conțină factura în original, certificatul de garanție în original cat și copie dupa buletinul persoanei, sau copie după certificatul de înregistrare a firmei pe care a fost făcută factura.
climatizare, aer conditionat, ventilatoare, aeroterme, daikin

Sursadeclima.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.